Cursuri de Pregatire Profesionala

In domeniul transporturilor rutiere

Atestat95 este un centru de pregatire si perfectionare a personalului din domeniul transporturilor rutiere, ce organizeaza cursuri in vederea obtinerii certificate de competenta profesionala, cunoscute si ca atestate auto, in domeniul transportului de persoane, transportului de marfuri, managementului in domeniul transporturilor, instructori auto si profesori de legislatie.

Experienta si aria noastra de cunostinte in domeniul de atestate auto acopera un sector foarte vast, reusind astfel sa oferim cursantilor nostri un pachet de pregatire complet, ce cuprinde atat cursuri de nivel profesional si materialul de studiu necesar (suport de curs), cat si chestionare auto si simulatoare de examen accesibile online, folosind orice fel de dispozitiv, desktop sau mobil.

Inscriere la Cursuri

Inscrierea la cursurile de pregatire profesionala in domeniul transporturilor rutiere (atestate auto) se reaizeaza la sediul nostru din Iasi. Pentru detalii sau informatii suplimentare te rugam sa ne contactezi folosind datele de mai jos, sau informatiile de la pagina contact.

Telefon informatii