Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Atestat95 (https://atestat95.ro).

Site-ul  Atestat95.ro  este operat de societatea Top Level Auto SRL, cu sediul pe Str. Pompei, Nr 10A, Etaj 3, Podu de Piatra, Iasi, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J22/1441/2013 si Cod Unic de Identificare (C.U.I.), 32157721.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor sau serviciilor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Atestat95.roTop Level Auto SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

In continuare pentru o mai buna claritate a Termenilor și Condițiilor, vom folosi urmatorii termeni:

Site” – inseamna site-ul https://atestat95.ro
Administrator”- persoana sau echipa care se ocupa cu administrarea site-ului
Produs si Serviciu” – orice serviciu, produs, material sau componenta a lor oferite pe Site si/sau livrate pe platforma https://atestat95.ro
Utilizator” inseamna in continuare orice persoana care acceseaza Site-ul, care isi creaza cont pe Site sau care doreste sa utilizeze in orice mod Site-ul sau Serviciul.

Neacceptarea prevederilor Termenilor si Conditiilor atrage obligatia Utilizatorului de a inceta accesarea Site-ului sau utilizarea produselor si serviciilor oferite in cadrul sitului. Accesarea lor in continuare constituie o acceptare in intregime a Termenilor si Conditiilor si a tuturor prevederilor acestora.

Termeni generali

Va rugam sa cititi urmatorii termeni de utilizare cu privire la utilizarea de catre dumneavoastra a acestui site. Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori.

Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre Utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciu, ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si / sau utilizarea in orice mod a Produsului si Serviciului.

Proprietarii si colectori de informatii

Acesti termeni de utilizare se aplica utilizarii de catre dvs. a tuturor Site-urilor, subdomeniilor si serviciilor detinute sau operate de Atestat95.ro (colectiv „noi”, „noi”, sau „al nostru”), inclusiv prin intermediul platformei.

Reguli de baza

Accesul pe site-ul Atestat95.ro (denumit în continuare Site-ul) în vederea consumului de informatii, efectuării unei comenzi sau în vederea înscrierii la evenimente este permis oricărui Utilizator, persoana fizica sau juridica, care respectă prezenții Termeni și condiții.

În vederea finalizării cu succes a procedurii de cumpărare sau de înscriere la evenimente, Utilizatorul își asumă obligația de a furniza informațiile care îi sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.

Site-ul si subdomeniile lui poate fi utilizat de către utilizatori doar pentru citire, vizionare, comandă, plată, înscriere la evenimente și pentru recomandarea produselor sau serviciile noastre. Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să ne creeze o stare de disconfort, nouă sau celorlalți utilizatori.

Nu putem garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Nu aveți dreptul să interveniți în operarea site-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut.

Ne rezervăm dreptul de a înceta sau restricționa accesul oricărei persoane la site în orice moment, fără o notificare prealabilă și fără răspundere, în cazul în care constatăm nerespectarea prezenților Termeni și condiții sau ineficiența raporturilor dintre părți prin intermediul site-ului.

Avem dreptul de a utiliza în scopuri publicitare și nu numai a oricărui comentariu scris de vizitatorii sau membrii înregistrați pe site sau in cadrul programelor online livrate de noi prin platforma Atestat95.ro

Restrictii si Drepturi de Autor

Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte și altele asemenea, precum și întreg conținutul informațiilor cuprinse în Cursurile online comercializate prin intermediul site-ului si livrate prin intermediul platformei sunt protejate prin legea drepturilor de autor si de legile marcii comerciale si sunt proprietatea Atestat95.ro – Top Level Auto SRL

Cu exceptia cazului in care se mentioneaza altfel, Utilizatorii și oricine în afara proprietarului nu pot utiliza informatiile si materialele din cadrul Site-urilor pentru uz personal. Nu aveti dreptul de a schimba, modifica, sterge, afisa, transmite, adapta, exploata, sau copia pentru distribuirea sau vanzarea oricaror informatii, materiale, marci comerciale, drepturi de autor pe alte site-uri.

Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site sau pe platformele/programele la care cumpărați accesul prin intermediul site-ului, fără permisiunea expresă acordată în scris de către Atestat95.ro – Top Level Auto SRL

Nu este permis să transmiteți în favoarea unei terțe persoane codul dvs de acces la programele online comercializate prin intermediul site-ului si livrate prin intermediul platformei

Niciun Utilizator nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site sau vreun drept de proprietate intelectuală/industrială asupra produselor și/sau serviciilor comandate de pe site. Niciun utilizator nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

Este necesar sa obtineti permisiunea scrisa de la noi sau de orice alta entitate care detine proprietatea intelectuala pe site-urile noastre inainte de a putea publica, distribui, afisa, sau exploata comercial orice material de pe site-uri. Prin utilizarea Site-urilor, sunteti de acord sa respectati legislatia privind drepturile de autor.

Cererile de utilizare a continutului Site-ului in orice scopuri pot fi trimise la adresa: contact@atestat95.ro sau prin oricare dintre modalitatile indicate la pagina de Contact a Site-ului.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Administratorului Site-ului, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Utilizatorii care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site sunt de acord sa cedeze exclusiv, pe termen nelimitat si pe toate teritoriile, in momentul trimiterii acestora catre Administratorul Site-ului, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si/sau retransmitere a continutului cu care contribuie sau posteaza pe Site. Administratorul Site-ului nu poate fi considerat responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul postat pe Site de catre orice persoana, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii a vreuneia din prevederile de mai sus in orice masura, vor putea fi trasi la raspundere fata de autorii/proprietarii Continutului Site-ului.

Orice utilizare neautorizata sau distribuirea materialelor publicate de noi sau a altor materiale cu proprietate intelectuala de catre utilizatori este interzisa si ne rezervam dreptul de a cere cere despagubiri in instanta in cazul in care este necesar.

Link-uri

Acesti termeni de utilizare se aplica numai pentru Site-urile noastre, si nu pentru site-urile oricaror altor companii sau organizatii. Noi nu detinem nici o responsabilitate pentru continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale puse la dispozitie prin orice alt site, in niciun caz nu vom fi responsabili sau raspunzatori, direct sau indirect, pentru orice pierdere sau deteriorare, care este cauzata sau presupusa a fi fost cauzata in legatura cu utilizarea de orice continut, bunuri sau servicii disponibile pe orice alt site. Alte site-uri pot lega la Site-urile noastre cu permisiune numai. Ne rezervam dreptul de a anula orice autorizatie acordata de dumneavoastra sau orice organizatie pentru care vom aproba conectarea la site-urile noastre, si de a solicita incetarea unei astfel de conexiuni la oricare dintre site-uri, la discretia noastra, in orice moment.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet, site-urile furnizorilor de produse si/sau servicii catre care se trimit bannerele publicitare postate pe Site ori microsite-uri publicitare, dar fara a se limita la acestea, care sunt considerate de Administratorul Site-ului utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.

Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Administratorul Site-ului. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Administratorul Site-ului. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de acele site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acelor site-uri.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Atestat95.ro – Top Level Auto SRL, respectă dispozițiile Legii nr. 677/2001, pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Scopul pentru care solicităm Clientului furnizarea de date personale: pentru a face posibilă livrarea serviciilor si programelor online comandate, confirmarea Comenzii, informarea Utilizaorilor privind stadiul Comenzii, oferirea de răspunsuri la reclamațiile plasate, evaluarea bunurilor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a bunurilor și serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piață, statistică, monitorizare a vânzărilor și comportamentul Clienților, administrative, de media și altele asemenea.

Prin acceptarea prezenților Termeni și condiții, Utilizatorul declară că este de acord ca datele sale personale să fie incluse în baza noastră de date și își dă în mod expres acordul ca datele sale personale furnizate să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat de către Atestat95.ro – Top Level Auto SRL și colaboratorii/afiliații săi, dar și să fie cedate/transferate afiliaților săi precum și altor entități din țară sau străinătate, în baza unui angajament de confidențialitate din partea acestora.

Pe baza unei cereri scrise semnate și expediate către Atestat95.ro – Top Level Auto SRL vă puteți exercita în mod gratuit dreptul la o solicitare pe an privind confirmarea faptului că datele personale sunt sau nu prelucrate. De asemenea, puteți solicita în scris, la aceeași adresă: rectificarea, actualizarea, blocarea sau șetrgerea datelor a cărăr prelucrare nu este conformă cu dispozițiile legale, transformarea în date anonime a adatelor a căror prelucrare nu este conformă cu dispozițiile legale, notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele, dacă aceasta nu este imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Informațiile privind datele cu caracter personal ale clientului pot fi transmise către Parchet, Poliție, instanțele de judecată și altor organe abilitate ale Statului, în baza solicitării acestora și în limitele prevăzute de lege.

Utilizatorul își poate retrage acest acord oricând, fără nicio obligație, prin simpla contactare a reprezentantului nostru la nr. de telefon afisat pe site.

Angajamentul nostru : suntem impotriva trimiterii de spam.

Un mesaj electronic este considerat spam daca:

– datele de identitate ale destinatarului precum si continutul sunt irelevante pentru ca mesajul este in mod egal aplicabil mai multor potentiali beneficiari, si

– beneficiarul nu a acordat deliberat, explicit si irevocabil permisiunea ca acestea sa fie trimise, si

– transmiterea si receptionarea mesajului de catre destinatar se face pentru a da un beneficiu disproportionat expeditorului.

De asemenea, cosideram spam orice mesaj ilicit si ilegal.